LOISTE WEDDING FILMS

LOISTE HÄÄFILMIT

"Hetki kestää vain minuutin, kaunis muisto koko elämän."

Flowers.jpg
 

Anna meidän ikuistaa ainutlaatuisen hääpäivänne tarinan. Laitamme videoihimme koko sielumme ja haluamme tehdä filmejä jotka herättävät suuria tunteita. Matkustamme mielellämme ympäri kaunista Suomea ja teemme kuvauksia myös ulkomailla.

 

HÄÄFILMI-GALLERIA

Karkumatkalla Kilpisjärvellä - Silja & Jukka

Hellnar, Iceland - Wedding Teaser

A Valentines Day Beach Wedding - Linnea and Roger

Dubrovnik Wedding Teaser - Anna & Fadi

City-häät Helsingissä - Lotta and Kaj

 

USEIN KYSYTTYÄ

VIDEOKUVAUKSESTA LYHYESTI

Häävideokuvauspakettimme toteutetaan kahden ammattikuvaajan tiimillä, missä päin Suomea tai maailmaa tahansa. Näin yksi videokuvaaja voi keskittyä hääpariin ja toinen videokuvaaja samanaikaisesti yksityiskohtiin, täydentävään kuvakulmaan, kuvauskopterin lennättämiseen tai häävieraiden reaktioihin. Kuvaamme koko hääpäivän ajan, yleensä noin klo 10 - 22.

VOIKO FILMIIN VALITA VAPAASTI MUSIIKKIA?

Äänet, puheet ja musiikki on oleellinen osa hääfilmejämme. Mutta mitä tahansa lempimusiikkia ei voi valitettavasti valita videolle tekijänoikeuslakien takia. Filmiinne valitaan ja hankitaan sopivaa tunnelmia korostavaa musiikkia parhaista musiikkipalveluista, joiden lisenssit sallivat musiikin käytön häävideoissa.

KUVAATTEKO MYÖS DRONELLA?

Kyllä, käytössämme on DJI:n Inspire 2 ja Mavic ilmakuvauskoptereita. Tosin ilmakuvaus toteutetaan sään sallimien mahdollisuuksien mukaan ja myös maakohtaisten säädösten mukaisesti. Muutamissa maissa kuvauskopterin lennättämiseen vaadittavien lupien saanti on tehty melko hankalaksi, kalliiksi tai jopa mahdottomaksi. Monissa maissa ei taas vaadita muuta kuin drone-vakuutus, joka meillä luonnollisesti aina voimassa. Maakohtaisia lisätietoja saa meiltä.

MITÄ KUVAUSPAKETTI SISÄLTÄÄ? HINTA?

Noin 2-3 viikkoa häiden jälkeen toimitamme hääparille 4-7 minuutin ns. highlight-filmin, joka on tehty elokuvamaiseen tyyliin tiivistäen koko päivän kohokohdat. Teemme myös lyhyen 30-60 sekunnin trailerin, jonka voi ladata esim. Instagramiin tai Facebookiin. Lisäpalveluna meiltä voi tilata myös pidemmän dokumentaarisen videon joka sisältää vihkimisen ja puheet kokonaisuudessaan.

HINTA: 3500€ (sis. ALV)

HUOM! Jos tilaat videokuvauksen, niin silloin pakettiin ei kuulu valokuvausta. Videokuvaus vaatii täyden keskittymisemme ja melko ison kaluston hallinnan, jolloin valokuvauksen ja videoinnin välillä ei voi vaihdella lennossa. Paras tapa saada kattavin paketti päivästä on palkata erillinen valokuvaaja. Suosittelemme mielellämme hyviä valokuvaajia. Videokuvaus on valokuvausta hintavampi, koska meitä on kaksi kuvaajaa ammattilaiskalustolla ja jälkikäsittely / editointi vaatii suuren työpanoksen. Työtunteja kertyy yhteensä noin 45-60h. Kuvaus voidaan tietyissä pienissä häissä mahdollisesti toteuttaa vain yhdellä videokuvaajalla alempaan pakettihintaan, kysy lisää.

VIDEOKUVAUKSEN VARAAMINEN

Kuvauspäivä varataan suorittamalla 20% varausmaksu. Varausmaksun yhteydessä allekirjoitetaan hääkuvaussopimus kuittina varausmaksusta ja molempien osapuolten turvaksi. Hääkuvauksen loppusumman eräpäivä on 14 päivää ennen häitä. Haluamme mielellämme, jos vain mahdollista, tavata hääparin viimeistään viikko ennen häitä, jolloin käymme yhdessä läpi hääpäivän ohjelman ja tapahtumat, mutta tärkeämpänä saadaan tutustua kunnolla toisiimme.

HUIKEA UUTUUS VUODELLE 2018 - SAME DAY EDIT

Uutuutena vuodelle 2018 tarjoamme mahdollisuuden esittää highlight-filminne valkokankaalla hääjuhlassa samana iltana! Tämä yllättää vieraanne takuulla ja jättää juhlistanne pitkän muistijäljen. Maailmalla suosittu ns. same-day-edit vaatii kuitenkin kolmannen videokuvaajan, koska yksi meistä istuu hääpäivänä editoimassa filmiänne koko iltapäivän ja illan. Same-day-edit:in lisämaksu hääkuvauspakettiin alkaen 900€.

MATKAKUSTANNUKSET SUOMESSA JA EUROOPASSA

Suur-Helsingin ulkopuolella veloitamme kuvaushinnan lisäksi kilometrikorvauksen Porvoosta 0,25€ / km. Mikäli saavumme auton sijasta lentäen, niin Suomessa lentolippujen hinnat kahdelle kuvaajalle samaa luokkaa. Yöpymistapauksessa hotelliyön keskihinta Suomessa on 91€ / yö. Jos häät ovat ulkomailla, niin lentolippujen hinnat Euroopan sisällä on yhteensä noin 500-900€ kahdelle kuvaajalle, kohteesta ja varausajankohdasta riippuen. Kysy lisää.


VALOKUVAUS

Valokuvaajana Marcel Hägglund

Koko päivän kestävä valokuvaus. Kuvaan yksin. Kuvaus alkaa yleensä kampaajalta. Tämän jälkeen seuraan morsiamen valmistautumista kaasojen ja ystävien avustamana. Hetket ennen vihkimistä ovat varsin herkkiä ja kuvat kertovat tunnelmasta. Syntyy monia hienoja kuvia. Sulhasen ja bestmanin tapaan kirkolla noin puoli tuntia ennen vihkimistä.

Hääpäivänä, kirkossa ja juhlassa morsiusparin ei tarvitse poseerata vaan he voivat nauttia päivästään ja seurustella vieraittensa kanssa. Näin syntyvät mahdollisimman luontevat ja aidot tilannekuvat. "Pakolliset" potretit sisältyvät kuvaukseen ilman muuta. Kuvauspäivä päättyy yleensä kun tanssit ovat päässeet hyvään vauhtiin.

Noin viikko häiden jälkeen toimitan hääparille kuvat digitaalisessa muodossa. Hääpari saa kuviinsa täydet teettämisoikeudet ja toimitan kuvat sekä someystävällisinä matalaresoluutioisina kuvina, että kuvatuotteisiin soveltuvina korkearesoluutioisina tiedostoina. Lataan hääkuvat nettiin myös vierasgalleriaan. Kuvia on satoja, joskus jopa tuhat kappaletta. 

HUOM! Kuvaan vain täyden päivän, noin 10-12 tunnin kestäviä kuvauksia. En käytä hääpotretteihin studiovalaisimia, eikä käytössäni ole valokuvausstudiota. Suosin luonnonvaloa mahdollisimman pitkälle. Juhlapaikalla illan hämärtyessä käytän pientä salamaa. 

HINTA: 2050€ (sis. ALV)

 
 

LOISTEEN KUVAAJAT

Loiste Films on häävideoihin erikoistunut kuvaustiimi jonka päämaja on Porvoossa. Kuvaamme luovia ja tunteita herättäviä hääfilmejä. Tiimiimme kuuluu muutamia hääkuvauksen ammattilaisia ajankohdasta riippuen hieman vaihtelevalla kokoonpanolla.

Marcel Hägglund, Loiste Films:in perustaja ja sielu, on hääkuvaaja yli 10 vuoden kokemuksella. Marcel on yhteyshenkilösi, häissä aina kuvaajana ja myös se joka editoi hääfilmisi.

 
_1877341_new.jpg
 

Hei!

Aloitin häävalokuvauksen vuonna 2002 ja olen kuvannut häitä yli 10 vuotta. Kuvasin ensialkuun filmille ja kehitin mustavalkoisia suurennoksia / taidekuvia itse pimiössä, ennen kuin hieman vastahakoisesti siirryin pikkuhiljaa digikuvauksen pariin. Mielestäni 2000-luvun alussa digikamerat eivät vaan yltäneet samanlaiselle tasolle kuin filmikamerat. Tunnelma ja sielu jotenkin puuttui.

Hääkuvaus sai väistyä hetkeksi kun elämään tuli ihania lapsia, iso taloremppa, uusia työtehtäviä ja harrastuksia mutta myös yllättäviä haasteita. Kuvasin monta vuotta kaikkea muuta, kuten potretteja, sisustusta, nettisivuja, ruokaa jne.

Nyt melko pitkän tauon jälkeen olen aloittanut hääkuvauksen uudestaan uusilla välineillä, uudella innolla ja uusilla kujeilla. Tarkoitus on vuonna 2018 siirtyä videokuvauksen puolelle, mutta teen edelleen myös valokuvausta. Syy miksi haluan palata takaisin hääkuvauksen pariin on yksinkertaisesti se, että en tiedä parempaa työympäristöä. Vaikka häiden kuvaaminen on kuvaajalle fyysisesti aika rankkaa, niin hääpäivänä ihmisten ilo, onni, positiivisuus, naurut ja hymyt tarjoavat työpäivän joka ei edes tunnu työltä. Vanhoja kuvianikin kun selailen niin tulee vaan niin hyvä fiilis.

Kaiken lisäksi nyt kun digitekniikka tänä päivänä mahdollistaa liikkuvan kuvan korkealaatuisen tallentamisen ja käsittelyn, niin se antaa minulle mahdollisuuden hypätä siihen mikä on ollut intohimoni lapsuudestani asti. Elokuvien tekemiseen. Hollywood kun on nykyään tässä ihan omalla läppärilläni ja vain luovuus on rajana. No, usein kovalevyjen tallennuskapasiteetti tai prosessoreiden teho laittaa rajan vastaan ennen kuin luovuus loppuu.

Annan oikein mielelläni lisätietoja. Minulle voi soittaa tai lähettää sähköpostia. Alla myös yhteydenottolomake.

Terveisin, Valokuvaaja / Videokuvaaja Marcel Hägglund

 

 
 

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Nimi *
Nimi

YHTEYSTIEDOT

Hääkuvaaja Marcel Hägglund
loistefilms@gmail.com
+358 (40) 7608696

Y-tunnus: 1895666-8